Sonnentherme - Brigitte HU

06 30 4420 160
Tartalomhoz ugrás

Sonnentherme - Lutzmansburg Ausztia
Termálfürdő ahol a három világ találkozik
Lutzmannsburg-Frankenau (magyar neve Locsmánd) Közép-Burgenland napfényes vidékén Ausztria legmodernebb élmény- és wellness-fürdőinek tekinthető.
Itt azok a családok, akik szórakozást és izgalmat keresnek, ugyanúgy megtalálják számításukat, mint akik teljes nyugalomra és egy kis kényeztetésre vágynak

Óriáscsúszdák
Fun World fő látványossága a 23 méter magas csúszdatorony, mely kimondottan csak lifttel érhető el. Innen indulnak Ausztria leghosszabb fedett csúszdái:

A vadiúj XXL Monster Ride a maga 270 méter hosszával és 2 vagy akár 3 fős gumikkal csúszható Ausztria leghosszabb beltéri csúszdája. (8 év alattiak csak felnőtt kísérővel)

Speedy (11 éves kortól) - pokoli gyorsaság 141 méteren.

Twister (6 év alattiak csak felnőtt kísérővel) nem a leggyorsabb, de 202 méter hosszával így is Európa leghosszabb beltéri csúszdái közé tartozik.

Akiknek ez még mindig nem elég, az további 4 óriáscsúszdát próbálhat ki a Fun Worldben. Egyike a szintén új csúszdáknak az Air Racer, mely 111 méter hosszú és egyszemélyes úszógumival csúszható (8 éves kor alatt felnőtt kísérővel). A további két új csúszdák Quaxi és Flipper, illetve a kék Flitzer csúszda is hozzájárulnak az összesen 800 méternyi csúszdaélményhez a Sonnenthermeben.
Élménymedence
vízeséssel és átjárható barlanggal tarkított élménymedencében ülőpadka várja a fürdőzőket egy kis kellemes együttlétre.

A hullámok minden fél és egész órában érkeznek.
Ekkor mindenki kénye és kedve szerint kitombolhatja magát az óriáshullámokban.
Az élménymedence teljes vízfelülete mintegy 280 m2, a víz hőmérséklete pedig 29°C.
Az utolsó hullám kapcsolási időpontja: 20.00 óra.
Hullám medence
A hatalmas hullám medence 280 m²-es vízfelülettel és max. 1,80 m mélységgel büszkélkedik. Az óriási hullámaival, mint a Karib tengeren, igazi vízi kalandra hívja a bátor látogatókat.

Óriáshullámok minden fél és egész órában jönnek 10.00 és 20.00 óra között.
Gyermekszauna és -gőzfürdő
A gyermekszauna hetente több alkalommal vezetett szaunaélménnyel várja a kisgyerekeket.

A kicsik így már kiskorukban megismerkednek a szaunázás szokásaival-az illatok, színek hatásaival illetve erősíthetik immunrendszerüket.

A gőzfürdőben pedig  a meleg-nedves klíma kedvez az egészségnek.
A gyerekszauna 3 éves kortól látogatható. A felnőttek kísérhetik a gyerekeket, magukban azonban nem használhatják.

A gyerek-gőzfürdőben már a kicsik is hamar megtanulják, hogy a meleg, nedves levegő milyen pozitív hatásokkal van a légzésünkre. Mindkét részleget 3 éves kortól használhatják a picik. A szülőket kérjük, hogy csak gyermekük kíséretében használják.
Kids Club
A 150 m2-es Sunny Kiddy Clubban unatkozásnak helye nincs!
Sunny Bunny csapata szakképzett felügyelőkkel sok érdekes játékkal, kifestővel, barkácsötlettel, feladattal várják csemetéiket.
A kis barkácsműhelyben egy 10,- eurós költség ellenében felügyelettel dekorálhatnak a picik porcelán bögrét, festővásznat, hátizsákot, táskát és készíthetnek képkereteket.
Sunny Bunny minden nap meglátogatja kis barátait a Kids Clubban, és autógrammot ad a kíváncsi rajongóknak.
A kisgyerek részleg az olvasó sarokkal optikailag el van választva a kreatív- és alkotórésztől így különösen ennek a korosztálynak megfelelő védett helyet biztosít.

A "Kids Club" naponta 10:00 és 19:00 óra között van nyitva.
Játékgép sarok
Kellően ráncosak már a kicsik ujjai?

Egy kis változatosságért felelősek a játékgép sarokban kettő Nintendo Wii állomás, flipper, léghoki, billiárd és sok más játékautomata.
ELÉRHETŐSÉG
9737 Bük Honfoglalás u.20.
Telefon: 06 30 4420 160
Web: www.buk-vendeghaz.hu
Ntak:  MA23055284
Apartman Brigitte Bük-Bükfürdő
OLDALAK
Vissza a tartalomhoz