Napsugár játszópark - Brigitte HU

06 30 4420 160
Tartalomhoz ugrás...Elrejtett élménybirodalom...

A Napsugárpark új lehetőségként nyitotta meg kapuit Bükön a játék, a kaland, a sport forrásaként.

Fő céljuk az, hogy a mai rohanó világban  a családok együtt tölthessenek itt el felejthetetlen napokat, együtt játszhassanak és nevessenek a gyerekekkel. Legyen kint akár rekkenő hőség vagy éppen zord hideg, egész éven át lehessen élvezni a játék örömét.

A játszóház, szabadidő park egy szép tó partján várja kicsi és nagy vendégeit.
A parton játszótér kiépített parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A parkolóból a tavat kettészelő gyalogúton át egy fa hídon keresztül lehet a játszóházat megközelíteni.

Játszóház (1700 m2)

Kisebbeknek, egy, két emeletes játszólabirintus áll rendelkezésükre, melyben 2 hinta, trambulin, hullámcsúszda, csőcsúszda labdatengerrel mászó alagúttal, és mellette egy kisebb légvár is található.

Nagyobbaknak  egy 4 pályás trambulin, egy 4 szintes izgalmas elemekkel kombinált labirintus rendszer közel 300 m2 -en (4 ágyús lövöldözővel, 3 pályás 15 m-es hullámcsúszdával, csőcsúszdás labdatengerrel) nyújt felejthetetlen kalandokat.
         <>
Ezen kívül, állítható ülőtávolságú gokartok, futóbiciklik, triciklik, 2 nagy légvár, melyből az egyik egy hatalmas krokodil száj. Ha ügyesek, és gyorsak vagytok úgy másszatok be oda, hogy a száját még nem csukta össze, azután jöhet a csúszás.

De ha még ez sem lenne elég akkor a beltéri medencébe felfújható labdába pöröghettek, futkoshattok és még vízi dodzsembe is beülhettek.
Játszóparkunkban országosan egyedülálló 2 különlegesség is található! Az egyik az úgynevezett SPIN FRIZZ henger, melyet Magyarországon csak nálunk próbálhatsz ki! Fürdőruhába beülve a csúszdázás végtelen élményét tapasztalhatjátok meg magas fordulatszámok mellett, vagy akár bekötve, hogy  így biztosan forogjon veletek a világ körbe-körbe.

Nyáron rövidnadrágban korcsolyázni? Nálunk ez sem lehetetlen! Gyertek és próbáljátok ki a közel 90 m2-es pályán!
Ha pedig a  sok játék mellet megéheztetek vagy megszomjaztatok büfénk kínálatában biztos találtok nektek való finom meleg,-és hideg ételeket, italokat!

Bowling és Kávézó

Bowling kedvelő vendégeink, baráti csapatok egy modern 2 pályás, UV fénnyel ellátott  pályán kapcsolódhatnak ki, melyből a gyerekek is kivehetik a részüket, és a siker érdekében még egy kis segítséget nyújtunk…

Emellett kávézónkban, kávékülönlegességekkel, alkoholos,- és alkoholmentes koktélokkal, frissítő italokkal, süteményekkel, fagylaltkelyhekkel, hideg és meleg szendvicsekkel várjuk vendégeinket!

Fittness terem, squash pályák

Az emelten található a 2 pályás amerikai fallabda pálya, a mozogni, edzeni vágyó hölgyeknek, és uraknak a legmodernebb gépekkel felszerelt fitness terem áll rendelkezésre.

A szabadban lévő szórakozási lehetőségeink

15 elemes játszótér, 9 lyukú mini golf pálya, homokozó és nagy melegben igazi felüdülést nyújtó pancsi park, ahol kedvetekre fröcskölhettek, pancsizhattok. Azonban vigyázzatok ha láttok egy hatalmas dombról leguruló ZORB labdát, mert lehet, hogy éppen anya,vagy apa próbálja ki.

A tó körüli sétányon pedig nagyokat sétálhattok vagy akár anyáék főzhetnek vagy sütkérezheztnek a szabadban.

Virtuális túra a tó partján

ELÉRHETŐSÉG
9737 Bük Honfoglalás u.20.
Telefon: 06 30 4420 160
Web: www.buk-vendeghaz.hu
Ntak:  MA23055284
Apartman Brigitte Bük-Bükfürdő
OLDALAK
Vissza a tartalomhoz