Mesefalu - Brigitte HU

06 30 4420 160
Tartalomhoz ugrás


Familypark Neusiedlersee Ausztria
Mesefalu, szabadidő- és családi park a Fertőtónál...

Ausztria legnagyobb szabadidő- és családi parkja.
A Fertő-tavi Mesepark 2018-ban ünnepli fennállásának 50. jubileumát! Kerek születésnap, ami egyben követendő sikertörténet is. A szabadidőpark az évtizedek folyamán, 1968 közepén történt megnyitása óta a kis 1.500 m2-es meseerdőből Ausztria legnagyobb szabadidő- és családi parkjává fejlődött.

Élmény és kaland az egész családnak 120.000 négyzetméteren
Ma 120.000 négyzetméteren számtalan attrakció várja a látogatókat, és garantál élményeket és kalandot az egész család számára. A "Kalandvár", a "Meseerdő", a "Kalandsziget" és a "Tanya" fiatalt és időset nézelődésre, tapasztalatszerzésre és aktív tevékenységre hívogat. "Náluk kicsik és nagyok kedvük szerint kitombolhatják magukat, kipróbálhatnak és felfedezhetnek mindent, és élesíthetik érzékszerveiket. Megfigyelhetik és megsimogathatják például a náluk honos állatokat, megtapasztalhatják a vizet minden érzékszervükkel, vagy próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat. De a szülők és nagyszülők sem maradnak tétlenül, amikor például el kell mesélniük a sok gyönyörű mesét, amelyeket a Meseerdőben megcsodálhatnak. Némelyik attrakciónál a felnőtteknek ráadásul igazán rúgkapálniuk kell, hogy a gyerekeknek teljes legyen az öröme", mondja nevetve Mario Müller, a Fertő-tavi Mesepark üzemeltetője.

A Familypark világába "Filippo kalandvárán" keresztül lépsz be. Itt indul kalandos felfedező utad a fantázia birodalmába. Filippo új barátja, a félelmet nem ismerő sas, üdvözöl minden új barátot. Ha bátrak vagytok, elmehettek vele egy mélyrepülésre . Tegyetek meg egy pár kört a ballon körhintával az Oldtimer konvoj felett, vagy lebegjetek a hápogó kacsák hátán a tóban.

Már a Familypark első állomása is széleskörű ajánlatokat kínál a  különböző korú látogatóknak és mindenkit magával ragad.

A Kalandsziget témaparkban azt gondolhatjátok, hogy hirtelen átkerültetek a Földközi tenger partjára néhány száz kilométerre  délebre. A ciprus- és olajfák, a mediterrán építészet és zene egész biztosan nyaralási hangulatba ringatnak benneteket.  Ezzel egyidejűleg egy sor attrakció vár rátok.
A Kalandsziget témaparkban azt gondolhatjátok, hogy hirtelen átkerültetek a Földközi tenger partjára néhány száz kilométerre  délebre. A ciprus- és olajfák, a mediterrán építészet és zene egész biztosan nyaralási hangulatba ringatnak benneteket.  Ezzel egyidejűleg egy sor attrakció vár rátok.

A paraszti gazdaság témavilágát úgy dolgoztuk ki, hogy nagy figyelmet fordítottunk a részletekre, annak érdekében, hogy visszatükrözzük egy vidéki gazdaság hangulatát. Az állatsimogatástól a tehénfejésen keresztül a családi hullámvasútig itt is élmények sokasága várja az egész családot a paraszti gazdaság témakörében.

ECHOBRUNNEN
Itt teljes torokból lehet ordítani, mert aki a leghangosabban kiabál be, az kapja vissza a legszebb visszhangot a kútból.

GEISTERSCHLOSS
Aki elég bátor, bemerészkedik a meseerdőben található hátborzongató szellemkastélyba.  A nagy bagoly gyászos üdvözlése után, be lehet lépni a sötét termekbe, ahol kísértetek tanyáznak. Azok akik nem mernek belépni megnézhetik az elhagyott temetőt.

MÄRCHEN
A meseerdő a Familypark eredeti területe, amit majdnem 50 évvel ezelőtt Meseerdő néven alapítottak. Itt találkozhattok a leghíresebb mesefigurák életnagyságú alakjaival, mint pl. szereplőkkel a Grimm testvérek meséiből, és a szellem-kastélyban végigfut a hideg a hátatokon.

A MESÉK LISTÁJA:
a Bátor szabólegény, a Csizmás kandúr, a Brémai muzsikusok, a Libapásztorlány, a 7 sváb, a 7 kecske, Csipkerózsika, a Békakirály, a Holló és a róka, Holle anyó , Hans a szerencse fia, Jancsi és Juliska, a Sün és a nyúl, Max és Moritz, Piroska, Manócska, Rapunzel, Eldorádó, Hófehérke és Rózsaszín, Hófehérke és a 7 törpe, a Rút kiskacsa, Sterntaler, Terült-terülj asztalkám,  Törpeorr

PICKNICKPLATZ DER RIESEN
Közvetlenül a szellem-kastély mellett található az óriások piknikező helye. Helyezkedjetek el kényelmesen az óriás székek egyikén és próbáljatok meg átnézni az asztal sarka felett. Ahol egyébként egy óriás ül, ott elfér az egész család.

VOGELHOCHZEIT
A Vogelhochzeit elektronikus színházban a klasszikus gyermekdal hangjára el lehet merülni az emlékekben. De a fiatal látogatók is szívesen hallgatják az öreg tölgy hangjait és nézegetik a nagy gonddal elkészített násznép tagjait.

DIE ZÄNKISCHEN BAUERSLEUT‘
Az öreg paraszt házaspár a mese-erdőben állandóan veszekszik . A férfi lusta és az összes munka a parasztasszonyra marad. A tehénnek egyszerre elege lesz az egész háborúskodásból és otthagyja a farmot. Ennek hamarosan meg is lesz a böjtje. Rájön a házaspár, hogy milyen kárt okoztak és újra kibékülnek.
Apartman Brigitta Bükfürdő és Familypark Neusiedlersee Ausztria távolsága 68Km.

FAMILYPARK
M. Müller Ges.m.b.H
Märchenparkweg 1
7062 St.Margarethen
ELÉRHETŐSÉG
9737 Bük Honfoglalás u.20.
Telefon: 06 30 4420 160
Web: www.buk-vendeghaz.hu
Ntak:  MA23055284
Apartman Brigitte Bük-Bükfürdő
OLDALAK
Vissza a tartalomhoz