Holdfényliget - Brigitte HU

06 30 4420 160
Tartalomhoz ugrás

Holdfényliget - Kalandpark Gyöngyösfalu
Az alpokalja kalandparkja
Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a Holdfény Liget, az Alpokalja kalandparkja.
A ligetben található Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályája, ahol 1-12 méter magasságban lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni.
90 különböző játék várja a látogatókat már 3 éves kortól
alacsony és magas kötélkerti játékok, erdei kisvasutas utazás, evezés a Gyöngyös patakon (előre bejelentkezéssel), íjászat, erdei quad, száguldó denevérpálya, óriás csúszás, kerékpártúra, csúszó korongpálya, mezítlábas élményösvény, nordic walking, vizi buborék.
A szabadidőkert ideális osztálykirándulóknak is.
Outdoor élményiskola várja a felső tagozatos általános iskolásokat és a középiskolásokat.
Csapatépítő tréningek ideális helyszíne lehet a Holdfény Liget.
Itt a munkaközösségek, baráti társaságok igazán megismerhetik egymást és saját magukat is.
A szemináriumteremben konferenciákat, megbeszéléseket, indoor tréningeget is tartanak.
Van egy exkluzív rendezvénysátor is, amiben esküvőket, családi rendezvényeket tarthatnak azok, akik felejthetetlen emlékekre vágynak.
A Peron kávézóban, a Kisvasút megállója mellett többek között finom pizzákat, ínycsiklandó Semiramis kávékat ehetnek-ihatnak a vendégek.

Erdei drótkötél akadálypálya
Liget erdős területén találod meg Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályáját. 1200 m hosszan csúszhatsz, mászhatsz, egyensúlyozhatsz 2-8 m magasságban a fák lombkoronáján. 90 különböző játék vár Téged és gyermekeidet. A kicsikre is gondoltak! Már 3 éves kortól ügyeskedhetnek a katica pályán szülői segítséggel. A gyermek pályán 8 éves kortól (legalább 130 cm testmagaságtól) játszhat az aprónép.

A felnőtt pályákat sípályákhoz hasonlóan három nehézségi fokra osztották. Az eszközöket és a biztosításokat a legmodernebb hegymászó felszerelésekből állították össze, melyek rendeltetésszerű használat során teljes körű biztonságot nyújtanak.

Erdei kisvasút
Ülj fel a Liget új kisvasútjára, mellyel a park tölgyes erdejében tehetsz két kört. Ha elfáradtál a sportolásban, de nincs kedved pihenni, akkor gyere te is, nézd meg a Liget természeti szépségeit, látnivalóit. Ezt az igazi családi programot kicsiknek, nagyoknak egyaránt ajánljuk. A dízelüzemű, bányamozdonyból átalakított masina 4 kocsit húz, melyeken 16 utas fér el egyszerre.

Az utazás negyedórányi élményt ígér, melyet családias hangulata és egyedi megjelenése miatt reméljük, nem felejtesz el. Jegyedet a Peron Kávézóban válthatod meg. Hallgasd, ahogy félóránként megszólal a vonatcsengő, és indulhat az utazás!

Fa játszótér
A legaktívabb vendégeinknek, a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk az önfeledt játék öröméről, hiszen a Ligetben egy 200 m2 alapterületű, fából készült játszóteret találnak! Megostromolhatod a játékvárat vagy csúszhatsz-mászhatsz a famászó-kukacon, hintázhatsz libikókán vagy pattanj a rugós hinta egyikére. A játékok teljesen biztonságosak, mivel az Európai Unió szabványai szerint épültek és a TÜV szakemberei is megvizsgálták.

Vendégeinknek 10-15-20% kedvezményt biztosítunka a szolgáltatásokból! Érdeklődjön vendéglátójánál.
Apartman Brigitta Bükfürdő és a Holdfénylihet Kaladpark Gyöngyösfalu távolsága 28Km.

Holdfény Liget
9723 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.
ELÉRHETŐSÉG
9737 Bük Honfoglalás u.20.
Telefon: 06 30 4420 160
Web: www.buk-vendeghaz.hu
Ntak:  MA23055284
Apartman Brigitte Bük-Bükfürdő
OLDALAK
Vissza a tartalomhoz