Dínó Park - Brigitte HU

06 30 4420 160
Tartalomhoz ugrás

Styrassic Park Ausztria
Dínó Park - Bad Gleichenberg
A Styrassic Park egy érdekes szabadtéri múzeum, az ausztriai múzeumok szövetségének tagja.
A Park egy öthektáros gyönyörű erdőben, életnagyságú, a palentologiai kutatások eredményeinek tökéletesen megfelelő, tehát valósághű modellekkel mutatja be a dinoszauruszok történetét, megjelenésüktől - drámai kihalásukig. A megdöbbentő méretű, történelem előtti őslényeken, majd a jégkorszak állatain kívül, az ember történetének hét millió évét illusztráláló, szintén életnagyságú makettsorok is kiváló környezetet, felbecsülhetetlen ismeretanyagot biztosítanak a rendhagyó biológia-, földrajz-, történelemórákhoz.

Az első tűzgyújtást, a szerszámkészítés, a kenyérsütést, az élelemszerzését, a vadászatot, a barlangfestést, az ősközösségi élet megannyi fontos mozzanatát zárja kőbe ez a nagyszabású kiállítás. Történik mindez a szabadban, egy öthektáros árnyas erdőben a steiermarki tartomány egyik legszebb vidékén. Tudomány és játék néhány órában.... Meghökkentő őskori show-k /vulkánkitörés, földrengés/. Mindezek után folytatódik a jókedv a simogató állatkertben, az óriáscsúszdán, a dinómoziban.

A Délkelet-Ausztriai Styrassic Park ideális kirándulóhely időseknek és fiataloknak, családoknak, cégeknek, iskolai csoportoknak egyaránt.

Látogassák meg a dinoszauruszok völgyét, ahol a titokkal teli erdőben több mint 70 életnagyságú őslénnyel találkozhatnak, valamint szemügyre vehetik a mammutot, sőt egy neandervölgyi településre is bepillanthatnak. Naponta többféle showműsor, vulkáni és földrengés zóna, simogató állatkert, óriáscsúzda, étterem, WC, pihenőhely, pónilovaglás, ajándékbolt.

Apartman Brigitta Bükfürdő és a Dínó Park távolsága 128Km.

Styrassic Park (Dínó park)
A-8344 BAD GLEICHENBERG, DINOPLATZ 1
Koordináták: 46.890268,15.88666
ELÉRHETŐSÉG
9737 Bük Honfoglalás u.20.
Telefon: 06 30 4420 160
Web: www.buk-vendeghaz.hu
Ntak:  MA23055284
Apartman Brigitte Bük-Bükfürdő
OLDALAK
Vissza a tartalomhoz