Bükfürdő - Brigitte HU

06 30 4420 160
Tartalomhoz ugrás
&
Hivatalos partrnerek

Az Apartman Brigitte vendégeinek 15% kedvezményt biztosít a Bükfürdő Thermal & Spa wellness masszázsai és sókabinja, valamint a gyógykúrák áraiból 10%-ot!
A kedvezmények részleteiről érdeklődjön szállásadójától.

Bükfürdő  Thermal & Spa
...Több mint fürdő...

A gyógy- és strandfürdő gyógyvizes medencéi 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencéi 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, csak általuk igénybe vehető gyermekmedencék várják. A fürdő mindkét ingyenes csúszdakomplexuma felejthetetlen élményeket kínál. A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról modern játszótér gondoskodik, a pihenni vágyó felnőttek ellazulását pedig tágas pihenőterületek, kényelmes, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyak szolgálják. A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.

Bükfürdő Élményfürdő
Élményteli felfrissülés

Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt: a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek.
A felnőttek mellett az apróságok is jól érezhetik magukat, hiszen a legkisebbeket új pancsolómedence is várja.
A kellemes kikapcsolódást szolgálja még a félfedett, gyógy- és ivóvízzel feltöltött négyrekeszes medence.
Bükfürdő élményfürdő új, tágas pihenőterekkel, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyakkal szolgálja a vendégek felhőtlen pihenését, a gyermekek számára új pancsolómedence és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer épült. Az igazán merészek pedig egész biztosan kedvüket lelik a beltérből induló, és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdákban, melyekben fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé és vidámabbá a száguldást.
Az új fejlesztések átadásával az élményfürdő az új bejáraton keresztül közvetlenül is megközelíthető. Így a korábbiaktól eltérően az élményfürdő önálló belépőjegy vásárlásával is elérhető, mely a vendégek számára lehetővé teszi azt is, hogy csak élményfürdőzzenek, a különböző jegyek kombinálásával pedig kedvezményesen juthatnak szélesebb körű szolgáltatásokhoz. Az élményfürdő önálló nyitvatartási idővel működik, és otthont ad a rendszeresen megrendezendő éjszakai fürdőzéseknek is.
Bükfürdő élményfürdő parkjában a vendégek csendes, nyugodt, zöld környezetben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. A három virágszirom alakú napozóterasz napozásra csábít, a vendégek kényelméről pihenőágyak gondoskodnak. Az élményfürdő minden vendégének öltözőszekrény áll rendelkezésére.


Bükfürdő Szaunavilág
Vegyen részt az ország legjobb szaunamestereinek szeánszain!

A szaunázás szerelmesei számára 150 fő együttes befogadására alkalmas komplex szaunavilág létesült, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről a 100 férőhelyes fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri Jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.
Az új fejlesztések átadásával Bükfürdő még inkább vendégbarátabbá vált. A megnyílt új bejárat segítségével vendégeink ugyanis egyszerűen kiválaszthatják, melyik fürdőrészt szeretnék igénybe venni. Ennek megfelelően a Szaunavilág is önállóan megközelíthető, mely vendégeink számára lehetővé teszi azt is, hogy csak szaunázzanak, a különböző jegyek kombinálásával pedig kedvezményesen juthatnak szélesebb körű szolgáltatásokhoz. A Szaunavilág saját nyitvatartási idővel működik, így akár késő este is elugorhatnak Bükfürdőre, ha a különböző szaunakabinokban szeretnének ellazulni és kipihenni a munka fáradalmait.

Videók

ELÉRHETŐSÉG
9737 Bük Honfoglalás u.20.
Telefon: 06 30 4420 160
Web: www.buk-vendeghaz.hu
Ntak:  MA23055284
Apartman Brigitte Bük-Bükfürdő
OLDALAK
Vissza a tartalomhoz