BÜKFÜRDŐ szállás Apartman Brigitte Bükfürdő BÜK Bükifürdő apartman szállás SZÉP kártya elfogadóhely

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bükfürdő  Gyógy- és strandfürdő
...Több mint fürdő...

A gyógy- és strandfürdő gyógyvizes medencéi 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencéi 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, csak általuk igénybe vehető gyermekmedencék várják. A fürdő mindkét ingyenes csúszdakomplexuma felejthetetlen élményeket kínál. A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról modern játszótér gondoskodik, a pihenni vágyó felnőttek ellazulását pedig tágas pihenőterületek, kényelmes, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyak szolgálják. A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.

Bükfürdő
Bükfürdő táncol
Bükfürdő csúszdapark
Gyógyfürdő félfedett medence Bükfürdő

Kültéri csúszdakomplexum
Családi, - anakonda, - kamikaze, - hagyma csúszda.

Félfedett gyógy- és strandmedence
32-38°C-os gyógyvíz és 26-28 °C-os strand medence..

gyógy és strandfürdő Bükfürdő
gyermek medence bükifürdő strand
gyermek játszótér bükfürdő
Gyógyfürdő beltáéri medence Bük fürdő

A csodatevő víz

A gyógyvizek - magas ásványi anyag tartalmuk miatt - klinikai vizsgálatok után gyógyászati célokat szolgálnak, de ezen túl egészségmegőrző tevékenységeknél, a wellness területen, a medical wellness szolgáltatásoknál is eredményesen alkalmazhatók. Emellett betegség megelőző és általános közérzet javító szerepük is van, ami a mai rohanó világunkban jelentősen felértékelődött.
A csodatevő bükfürdői termálvizek, amelyek mindegyike gyógyvíz minősítéssel rendelkezik, 4 kúton keresztül törnek a felszínre.
Az egyedi összetételű - alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú - gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A nátrium-klorid gyulladáscsökkentő hatású, a k
alcium, fluor a csont anyagcseréjérében játszik fontos szerepet, a magnézium az izomműködésre hat pozitívan, a szén-dioxid pedig a keringést javítja.
Kiválóan alkalmas szinte valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére, hatékonyan alkalmazható: meszesedés (spondylosis), porckopás (arthrosis), csontritkulás (osteoporosis), discopathia, lumbágó, Bechterew-kór, krónikus
ízületi gyulladás, köszvény, lágyrész reumatizmus,  ortopédiai és idegsebészeti műtétek utáni rehabilitáció, baleseti utókezelés, krónikus nőgyógyászati és urológiai gyulladások, krónikus gyomorhurut, fekélybetegség, emésztési zavarok esetén.
Emellett a gyógyvíz ivókúra formájában is alkalmazható krónikus gyomorhurut, a fekélybetegség és emésztési zavarok gyógyításánál, az osteoporosis megelőzésére, kezelésére.
A víz igazi hatását kúraszerű alkalmazás esetén fejti ki (1,2,3 hetes kúra), de már rövid idejű gyógyvízben való tartózkodás esetén is hatásos lehet.
A gyógyvíz jótékony hatását a Fizioterápiás Intézetben alkalmazott tradicionális és modern terápiás eljárások széles skálája egészíti ki. Elismert orvosok és szakképzett gyógy
szolgáltatók gondoskodnak arról, hogy vendégeink ideális körülmények között gyógyulhassanak, pihenhessenek.
A gyógyvíz és a gyógykezelések együttes hatásának köszönhetően a panaszok enyhülnek, megszűnnek, visszanyerhető a testi és lelki harmónia.

Bükfürdő szállás Apartman Brigitte

Bükfürdő Élményfürdő
Élményteli felfrissülés

Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt: a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek.
A felnőttek mellett az apróságok is jól érezhetik magukat, hiszen a legkisebbeket új pancsolómedence is várja.
A kellemes kikapcsolódást szolgálja még a félfedett, gyógy- és ivóvízzel feltöltött négyrekeszes medence.
Bükfürdő élményfürdő új, tágas pihenőterekkel, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyakkal szolgálja a vendégek felhőtlen pihenését, a gyermekek számára új pancsolómedence és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer épült. Az igazán merészek pedig egész biztosan kedvüket lelik a beltérből induló, és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdákban, melyekben fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé és vidámabbá a száguldást.

Élményfürdő csúszda Bük
Bükfürdő Élményfürdő

Beltéri élménycsúszdák
Fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé  a száguldást.

Élményfürdő
Sodrófolyosó, nyakzuhany, pezsgőágy, jakuzzi, gejzírek....

Az új fejlesztések átadásával az élményfürdő az új bejáraton keresztül közvetlenül is megközelíthető. Így a korábbiaktól eltérően az élményfürdő önálló belépőjegy vásárlásával is elérhető, mely a vendégek számára lehetővé teszi azt is, hogy csak élményfürdőzzenek, a különböző jegyek kombinálásával pedig kedvezményesen juthatnak szélesebb körű szolgáltatásokhoz. Az élményfürdő önálló nyitvatartási idővel működik, és otthont ad a rendszeresen megrendezendő éjszakai fürdőzéseknek is.
Bükfürdő élményfürdő parkjában a vendégek csendes, nyugodt, zöld környezetben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. A három virágszirom alakú napozóterasz napozásra csábít, a vendégek kényelméről pihenőágyak gondoskodnak.
Az élményfürdő minden vendégének öltözőszekrény áll rendelkezésére.

Bükfürdő szállás Apartman Brigitte

Bükfürdő Szaunavilág
Vegyen részt az ország legjobb szaunamestereinek szeánszain!

A szaunázás szerelmesei számára 150 fő együttes befogadására alkalmas komplex szaunavilág létesült, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről a 100 férőhelyes fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri Jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.
Az új fejlesztések átadásával Bükfürdő még inkább vendégbarátabbá vált. A megnyílt új bejárat segítségével vendégeink ugyanis egyszerűen kiválaszthatják, melyik fürdőrészt szeretnék igénybe venni. Ennek megfelelően a Szaunavilág is önállóan megközelíthető, mely vendégeink számára lehetővé teszi azt is, hogy csak szaunázzanak, a különböző jegyek kombinálásával pedig kedvezményesen juthatnak szélesebb körű szolgáltatásokhoz. A Szaunavilág saját nyitvatartási idővel működik, így akár késő este is elugorhatnak Bükfürdőre, ha a különböző szaunakabinokban szeretnének ellazulni és kipihenni a munka fáradalmait.

Szaunavilág finn szauna
Szaunavilág beltéri jakuzzi

Finn szauna
A szauna szeánszok segítségével a szaunázás élménnyé válik

Beltéri jakuzzii
Háttérben különféle szaunák

Bükfürdő Szaunavilág
Finn szauna
Szaunavilág pihenőtér
Beltéri medense és szaunák

Bükfürdő szállás információk
Főoldal
 |  Árak  |  Apartman |  Masszázs  |  Bükfürdő  |  Élmények  |  Kapcsolat  |  Foglalás  |  SZÉP kártya  | Adatvédelem

Programok, élmények Bükfürdő és környékén
Napsugár játszópark
| Golf  |   Kristálytorony  |  Kalandváros  Holdfényliget   |   Mesefalu  |  Dínó Park  |  Sonnentherme  |  Rechnitzi tó

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz